Livrare

Livrare

       In regim normal invitatiile si plicurile de bani sunt printate si expediate de la sediul nostru in termen de 4 zile lucratoare si in functie de modalitatea de transport aleasa ajung la destinatie prin Fan Curier in 1 zi lucratoare si prin Posta Romana (doar in localitatile in care Fan Courier nu are acoperire) in 6-7 zile lucratoare.

       Prin serviciul de curierat Fan Courier - Doar in Romania  - Cost 22 RON. Aceasta taxa de 22 de lei este valabila in reteaua de distributie nationala a companiei Fan Courier. Pentru localitatile care nu se regasesc in lista de distributie, se va percepe o taxa suplimentara ce va fi calculata in functie de numarul de kilometri suplimentari (costurile va vor fi comunicate de consultantii nostrii la momentul initierii comenzii). Daca coletul va fi mai mare de 1 kg, taxa de transport se va recalcula cu 0.8 lei pentru fiecare kg suplimentar.


Prin posta romana (doar in localitatile in care Fan Courier nu are acoperire): 17 lei.

Coletul ajunge in 6-7 zile lucratoare. Nu suntem responsabili pentru eventualele intarzieri sau neplaceri privind livrarea comenzilor. Ridicarea se face de la oficiul postal de care apartineti. Un colet sta 10 zile la oficiul postal al destinatarului dupa care se intoarce la expeditor.

   

        Livrare Internationala: De asemenea livram invitatii oriunde in Europa. Acestea pot fi expediate fie prin Posta Atlassib cu plata comenzii în avans.

        Ridicare de la sediul nostru din Iasi, Calea Chisinaului, Nr. 27, parter, camera 5 – Gratuit