Livrare garantata 100%

Ai invitatiile acasa in 5 zile lucratoare sau le primesti a 6 a zi gratuit (costul transportului va fi suportat de noi)! 

Promotia se refera la comenzile de invitatii de nunta care sunt plasate in zilele lucratoare, pana in ora 11:00 pe site-ul www.topmariage.ro . Pentru aceste comenzi garantam livrarea in 5 zile lucratoare, astfel: 

- o comanda plasata luni pe site pana in ora 11:00 va fi expediata joi de la sediul nostru si va va fi livrata in cursul zilei de vineri prin Fan Courier doar in localitatile in care acesta are acoperire in 24 de ore;

- o comanda plasata luni dupa ora 11:00 va fi expediata vineri de la sediul  nostru si va va fi livrata in cursul zilei de sambata prin Fan Courier doar in localitatile in care acesta are acoperire in/ 24 de ore;

- comenzile plasate in cursul zilei de vineri pana in ora 15:00 vor fi expediate joia urmatoare de la sediul  nostru si va vor fi livrate in cursul zilei de vineri prin Fan Courier doar in localitatile in care acesta are acoperire in 24 de ore.

Comenzile inregistrate pana la ora 11:00 sunt procesate in aceeasi zi si vor ajunge la dumneavoastra in 5 zile (se iau in considerare doar zilele lucratoare).

Comenzile inregistrate dupa ora 11:00 sunt procesate a doua zi lucratoare si vor ajunge la dumneavoastra in 5 zile (se iau in considerare doar zilele lucratoare).

Preview-ul invitatiei se trimite prin e-mail in maxim 24 -36 ore de la primirea comenzii, iar clientul vizualizeaza si aproba macheta cel tarziu pana la ora 17:00 a zilei in care preview-ul a fost trimis.

Orice aprobare a machetei dupa ora 17:00 va duce la procesarea comenzii in urmtoarea zi lucratoare si implicit la marirea duratei de procesare, caz in care, garantia de livrare este anulata. 

Oferta de livrare garantata 100% este valabila doar pentru comenzile  de invitatii de nunta cu livrare prin Fan Courier in localitatile in care acesta are acoperire in 24 de ore.

Pentru celelalte produse de pe site, termenul de livrare este intre 1 si 5 zile lucratoare prin Fan Courier, si intre 5 si 7 zile lucratoare prin Posta Romana.