Termeni si Conditii

Termeni si conditii

1. Conditiile generale de vanzare
Clientul este sfatuit sa citesca conditiile generale de vanzare (Termeni si conditii) inainte de a inainta o comanda. Utilizarea site-ului constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate, cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta. Conditiile de vanzare exprimate pe acest site au valoare contractuala si pot fi modificate in orice moment de catre societate, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare “Utilizatori”. Conditiile aplicabile vor fi cele prezentate pe site in momentul validarii comenzii. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.


2. Limitarea responsabilitatii
Informatiile prezentate pe site (fotografii, descrieri ale produselor, preturi etc) sunt cu caracter informativ si nu conduc la obligatii contractuale, produsele putand avea mici diferente.

Toate produsele comercializate de societatatea noastra, pot fi personalizate cu denumirea sau situl firmei.

Compania SC.CUBIKA STAR S.R.L face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor de pe site, insa uneori acestea pot contine inadvertente (specificatiile sau pretul produselor modificate de catre producator fara preaviz sau viciate de erori de operare). Erorile care se pot produce sunt fara voia noastra si daca este posibil, acestea vor fi rectificate in cel mai scurt timp de la semnalarea lor. Daca insa prin omisiune sau inexactitate se pot crea confuzii www.topmariage.ro nu se declara responsabila pentru erori care ar fi putut exista in ciuda tuturor precautiilor luate in prezentarea produselor.
Conform cu legile in vigoare, www.topmariage.ro nu poate fi responsabila de neexecutarea sau executarea defectuoasa a comenzilor care s-ar datora clientului (lipsa informatiilor necesare sau prezentarea incompleta a lor etc.), actiunilor imprevizibile si insurmontabile ale unei terte persoane sau cazului de forta majora.
In cazul executarii defectuoase a unei comenzi, din vina expresa a www.topmariage.ro, aceasta din urma nu poate fi trasa la raspundere decat pentru returnarea sumei achitate de catre client. Suma va fi insa returnata numai cu conditia ca produsele trimise sa se returneze in starea initiala in care au fost primite (fara ca produsele sau ambalajul lor sa fie deteriorate).
Toate comenzile sunt ambalate conform cerintelor firmelor de curierat, prin urmare nu ne asumam responsabilitatea pentru eventualele deteriorari cauzate produselor de catre transportator.


3. Confidentialitatea informatiilor
Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/client beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii, in conditii optime, a serviciilor asociate site-ului www.topmariage.ro. Informatiile cerute clientilor pe site-ul www.topmariage.ro sunt indispensabile in procesarea comenzilor primite si emiterea facturilor. Necompletarea lor duce la anularea comenzii sau la actiuni suplimentare care determina amanarea termenului de livrare pentru comenzile respective. Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind evolutia si starea comenzilor, transmiterea de mesaje non-comerciale de tip administrativ (schimbari in website), transmiterea de oferte, promotii sau mesaje publicitare, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.
Informatiile completate de catre client au caracter confidential, prin urmare acestea nu pot fi comunicate de catre angajatii www.topmariage.ro, unor terte persoane. De asemenea, utilizatorul are oricand posibilitatea de a modifica informatiile furnizate (aceasta actiune se face prin contactarea unui reprezentant www.topmariage.ro).

4. Returul pentru  produsele personalizate:

Conform Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 356/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 - Art.10.

Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile  au convenit altfel:
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

5. Returul pentru produsele nepersonalizate

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Denuntarea la cumparare se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin Posta Romana sau curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru. Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mai scurt timp, dar nu mai mult 30 de zile de la receptie. Coletele cu produsul/produsele ce urmeaza a fi returnate se trimit prin Posta Romana la adresa sediului nostru sau le puteti preda personal la sediul magazinului nostru din Iasi. Adresa noastra este Calea Chisinaului nr. 27, Parter, Cam. 5.

6. Preview-uri

6.1. La orice comanda de invitatii de nunta sau botez se acorda 2 preview-uri gratuite in care clientul poate verifica si modifica textul invitatiei. Incepand cu al 3 lea preview, se percepe o taxa de 25 RON / preview care va fi adaugata la suma finala de plata. Nu se percepe nici o taxa suplimentara pentru erorile efectuate de catre operatorii nostri.

6.2. Preview-urile se acorda in orice limba, traducerea textului fiind sarcina clientului.

6.3. Daca doriti tiparirea invitatiilor in 2 sau mai multe limbi, preview-ul gratuit se acorda doar pentru limba romana. Pentru preview-urile solicitate in alta limba, indiferent de numarul de bucati comandate, se percepe o taxa in valoare de 25 RON. Prin achitarea taxei de 25 RON, clientul beneficiaza de conditiile stipulate la paragraful 6.1.

7. Ridicarea produselor

7.1. In cazul in care produsele nu sunt ridicate in 24 ore de la confirmarea finalizarii comenzii, se percepe o taxa de depozitare de 5 RON / zi.

7.2. In cazul in care doriti ca realizarea produselor sa fie gata in 3 zile in regim de urgenta, se achita o taxa de 50 RON.

 

 

**Promotiile in curs sunt valabile doar pentru produsele cu tiparire**