Cum comand

Cum comand
Pentru ca disponibilitatea noastra nu are limite, va punem la dispozitie mai multe metode de a putea efectua o comanda. Aveti de ales din 4 metode simple pentru a face o comanda.

 

1. Comanda on-line

 

        Pentru a efectua o comanda online navigati din meniul de mai sus printre categoriile si subcategoriile disponibile pentru a ajunge la produsul dorit. Odata ce v-ati hotarat in privinta produsului, dati click pe titlul sau, o noua pagina cu detaliile acestuia se va deschide. Aici veti gasi pozele produsului, descrierea, cat si optiuni de tiparire, in cazul invitatiilor, plicurilor de bani si meniurilor.

        Pentru tiparire puteti alege fontul si culoarea fontului. Va punem la dispozitie o gama larga de fonturi si culori pe care le puteti vedea printr-un simplu click pe "Vezi fonturi" sau "Vezi culori" pe care le gasiti in pagina produsului, dupa ce ati ales fontul si culoarea, selectatile din pagina produsului. In cazul invitatiilor, daca aveti deja un text pregatit, va rugam sa il scrieti in campul "Text invitatie", daca nu aveti un text, nu este nici un fel de problema, venim in sprijinul dvs. cu o serie de texte elegante, comice sau sobre potrivite pentru orice invitatie. Pentru a vizualiza exemple de texte, din meniul de mai sus dati click pe "Texte invitatii" sau din pagina produsului, in stanga campului "Text invitatie", dati click pe "Exemple texte". Dupa ce ati ales fontul, culoarea si ati intordus textul dorit, alegeti cantitatea si apasati "Adauga in cos", apoi mergeti in "cosul de cumparaturi" pentru a vizualiza produsele pe care urmeaza sa le achizitionati. Apoi apasati pe butonul "Comanda" pentru finalizarea comenzii. In continuare veti introduce datele pentru livrare si facturare, urmand sa alegeti metoda de livrare si metoda de plata, apoi dati click pe "Finalizeaza comanda". In cel mai scurt timp veti fi contactat telefonic de catre un operator pentru confirmarea comenzii. Dupa confirmarea comenzii, in cazul invitatiilor, in maxim 24h veti primi pe adresa de mail un preview pe care va rugam sa il analizati si sa ne trimiteti eventualele modificari, daca nu doriti sa modificati nimic, confirmati primirea preview-ului, iar invitatiile vor fi tiparite.
Se percepe o taxa de 0,50 RON/buc pentru tiparire. Comanda minima pentru invitatii si plicuri de bani este de 30 de bucati, iar pentru meniuri de 10 bucati.

 

 

2. Comanda prin email

        Pentru a efectua o comanda prin email, trimiteti un mail la adresa office@topmariage.ro cu urmatoarele informatii:

  • codul produsului
  • font (in cazul invitatiilor, plicurilor de bani si meniurilor)
  • culoare font (in cazul invitatilor, plicurilor de bani si meniurilor)
  • text (in cazul invitatiilor)
  • numarul de bucati
  • nume, prenume, adresa de livrare
  • CNP sau serie C.I pentru facturare
  • metoda de livrare (Posta sau Curier rapid)

3. Comanda telefonica

 

        Puteti efectua o comanda prin telefon doar pentru produsele nepersonalizate la numarul: 0743.391.608

 

 

4. Comanda direct de la sediu

        Va asteptam la sediul nostru situat in Iasi pe Calea Chisinaului nr.27, parter, camera 5. Ne gasiti de luni pana vineri de la 09:00 la 17:00, iar sambata de la 09:00 la 15:00.