Returnare Produse

Daca aveti o problema cu un produs, puteti returna produsul in 14 zile lucratoare, in conformitate cu conditiile de mai jos.

Returul pentru produsele personalizate:

Conform Ordonantei Guvernului 130/2000 cu modificarile aduse prin Legea 51/2003, Legea 356/2002, Legea 363/2007 si OUG 174/2008 - Art.10.
Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel:
c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si a acelora care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.

Returul pentru produsele nepersonalizate:

Returul produselor se supune ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:
Cumparatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.
Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul, accesoriile si consumabilele aferente, adica acestea sa nu prezinte sub nici o forma semne de uzura sau consum. Denuntarea la cumparare se face numai in scris. Returul produselor se supune acestei legi numai pentru produsele care sunt livrate clientilor prin Posta Romana sau curierat rapid, comenzile care au fost ridicate de la sediul nostru. Persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur. Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mai scurt timp, dar nu mai mult 30 de zile de la receptie. Coletele cu produsul/produsele ce urmeaza a fi returnate se trimit prin Posta Romana la adresa sediului nostru sau le puteti preda personal la sediul magazinului nostru din Iasi. Adresa noastra este Calea Chisinaului nr. 27, Parter, Cam. 5.

Primul pas este de a completa acest formular.

Acest formular trebuie sa fie completat in intregime si va vom raspunde prin e-mail in termen de 3 zile lucratoare, cu instructiuni de returnare.
Produsele trebuie sa fie returnate in ambalajul original sau echivalent. Noi nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalajelor insuficiente. Va rugam sa folositi o cutie de protectie pentru a preveni deteriorarea in timpul tranzitului.

Informatii Comanda

Informatii Produs & Motivul Returnari

* Motivul Returnari:

Produsul este Deschis:

Defecte sau alte Detalii:

Introdu codul in casuta urmatoare:


Am citit si acceptat Termeni si Conditii